Jan Blažek

  • Republika
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.01.2014 18:05:37

Důsledky útoku

Důsledky útoku

Bude Znojmo bezpečnější, když se bude Policie po určitou dobu vyskytovat v rizikových částech města? Nebo je třeba víc mrtvých?

V závěrečné fázi minulého roku zažilo město Znojmo brutální útok pravděpodobně občana cizí národnosti na dva muže ze Znojma. Tento čin se stal v lokalitě u hotelu Dukla, kde je větší koncentrace podniků s výherními automaty a nebyl to první incident tohoto charakteru v této lokalitě, kde se jednalo doslova o život. Ve vzpomínce ještě stále máme smrt mladé ženy, která pracovala jako obsluha právě v jednom z těchto podniků a kde ji host zabil v drogovém opojení, ale v návaznosti opět na výherní automaty.

A poněvadž kriminálních činů se děje v této části města více, tak se vkrádá otázka. Kolik lidských životů vyváží peníze odvedené z těchto automatů do městské pokladny? Jak dlouho bude ještě městské zastupitelstvo tyto automaty na svém území tolerovat, když má zákonou možnost je vykázat?

Jak dlouho ještě?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama