Jan Blažek

  • Republika
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.03.2016 14:13:46

Otevřený dopis migrantům

Otevřený dopis migrantům

Vážení nezvaní hosté

 

Vážení nezvaní hosté,

vítejte ve svrchovaném státě ČESKÁ REPUBLIKA, jenž  jste se rozhodli  bez pozvání navštívit a asi i dlouhodobě zde pobývat. Buďte vítáni a přijměte na uvítanou pár cenných rad, které vám jistě pomohou se zde lépe orientovat.

Tato země je obývána pohostinnými a vstřícnými lidmi, kteří dokáží vřele pomoci komukoliv kdo je v nouzi a POŽÁDÁ o pomoc. Ovšem ten, kdo si něco vynucuje, nedbajíc zdejších zvyků a zákonů, se   se zlou potáže.

Navíc v tomto státě máme bohaté historické zkušenosti  i s dobou nesvobody a války, takže velmi rádi, v odkazu na naše spoluobčany – hrdiny, kteří se nebáli a za svobodu své země dokázali bojovat či umřít, i když se pro tento boj museli prvně stát imigranty stejně jako vy, tak díky tomu má tento národ právo vám předat cenné zkušenosti, jak pomoci s osvobozením vaší rodné země, která  je zmítána vojenským konfliktem.

Pojďte vy z vás imigrantů, kteří jste boje schopní, přidejte se do některé z armád, která se snaží vaší zem osvobodit a bojujte po boku těchto vojsk za vaši svobodnou zem. Ti z vás, kteří toto nedokážete a chcete zde žít, přijměte za své zdejší zákony a zvyky a pracujte pro tento stát, ať ukážete, že nejste jen vyžírky, které čekají na létající pečené holuby, protože takto se dokázali i naši předkové začlenit do chodů zemí, které jim v dobách minulých poskytly azyl a pohostinnost.

Toto jsou jen vybrané, ale velmi cenné informace, které je dobré využít. Pokud s nimi souzníte, jste vítání.

Pokud si budete nárokovat cokoliv jiného bez ohledu na vaše hostitele, táhněte do ……….

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama