Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.10.2020 8:17:45

Čečenský dar západní úchvatné demokracii

Čečenský dar západní úchvatné demokracii

Vzpomínám si na zuřivé kritiky troubů,kteří se nazývají demokraty,jak odsuzovali boje ruské armády v Čečensku proti islamistickým separatistům. Tehdy ti demokratičtí primitivové ještě nedovedli pochopit, že by snad mohlo být pravdivé,co říkají Rusové

 

Čečenský dar západní úchvatné demokracii

Vzpomínám si a zuřivé kritiky troubů, kteří se nazývají demokraty, jak odsuzovali boje ruské armády v Čečensku proti islamistickým separatistům. Tehdy ti demokratičtí primitivové ještě nedovedli pochopit, že by snad mohlo být pravdivé, co říkají Rusové. Že jde o válku proti zuřivým nesnášenlivým islamistům. Přitom po roce 2001 si USA z islamistů udělaly téměř celosvětový byznys, který ve velkém rozjely především v Afghánistánu a Iráku.

Přihlouplí západoevropští politici hlava nehlava brali z Čečenska každou svoloč, která utekla na Západ, že jsou to oběti ruské války. Tím islamisté infiltrovali mnoho let v klidu státy EU.

Dneska má z toho německá tajná služba má bolení hlavy, podobně i další tajné služby v západní části humanismem prodchnuté EU.

Vrah původem z Čečenska na ulici uřízl hlavu sedmačtyřicetiletému učiteli Samuelu Patymu. Útočníka později zastřelili přivolaní policisté, kteří ho pronásledovali. Prokurátor v sobotu potvrdil, že šílený vrah Abdulakh A. se narodil v Moskvě v roce 2002. Byl mu udělen status uprchlíka, a ve Francii proto žil v postavení uprchlíka. 

Vrah se pochlubil na twitterovém účtu. Několik minut po tragédii publikoval useknutou hlavu učitele. Zpráva také apelovala na Macrona, jako vůdce bezvěrců. Přímo napsal: „Popravil jsem jednoho z vašich psů z pekla, který se odvážil znevažovat Mohammada."

Čečenský dar západní Evropě obohatila také vrahova nevlastní sestra, která se připojila k vražedným islamistům, ke skupině Islámský stát v roce 2014 v Sýrii.

Již v roce 2016 v knize „Evropa (opět) spěje ke katastrofě“ jsem varoval před nelegálními migranty: „…Říkají si: Doma se mi žije bídně, ale kdesi daleko je to lepší a klidnější. Tak tam půjdu. Tam jsou lidé, kteří jsou natolik naivní a hloupí, že budou našimi otroky a musí tedy na nás pracovat, tak proč tam nejít, a vládnout jim?                                       

Tohoto uvažování využívají islámští (islamističtí) politici. Uvědomují si, že chudí či z oblastí bojů utíkající muslimové, aniž si to teď uvědomují, kam dojdou, budou šířit pravou víru jakéhosi proroka. Vytvoří komunity držící při sobě, a budou si vynucovat komunitní práva odmítat vepřové a evropskou kulturu. Idiotská Evropa jim je dá.“

Na to logicky navazuje následující: Čečenský vrah Abdulakh A. se cítil uražen, že nějaký blbý francouzský učitel chce nějakou svobodu slova, aby si někdo mohl kreslit zobrazení karikatury Mohameda.

K tomu jedna smutná poznámka: Mnozí učitelé si nechávají našívat na trička „Já jsem učitel" nebo „Jsem učitel, já bráním svobodu projevu," nebo „Společnost v nebezpečí."  

Nejhorší je, že v řadě francouzských měst lidé vyšli do ulic. Třeba v Toulouseasi 5 000 lidí na náměstí (Place du Capitole). Je to nejhorší proto, že také ve Francii došlo k prudkému nárůstu počtu koronavirově nakažených lidí. Teď ještě ze solidarity jsou do hustého davu na náměstí… Nechtěně mohou na svou solidaritu doplatit i na vlně koronavirového terorismu.

Jaroslav Doubrava

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama