Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.01.2020 19:48:49

Hloupá ženská z EU korunovala brexit

Hloupá ženská z EU korunovala brexit

Odchod Velké Británie z Europské unie skončil super symbolicky. Zastánci odchodu Britů z EU Nigelu Farageovi byl vypnut mikrofon, když se loučil s EU, a říkal, že konečně bude od direktivního chování EU pokoj.

 

Hloupá ženská z EU korunovala brexit

Odchod Velké Británie z Europské unie skončil super symbolicky. Zastánci odchodu Britů z EU Nigelu Farageovi byl vypnut mikrofon, když se loučil s EU, a říkal, že konečně bude od direktivního chování EU pokoj. Když přitom Farage začal mávat vlaječkou Velké Británie momentálně předsedající hysterka Mairead McGuinnessová (irská europoslankyně) pravila: „Pokud nebudete poslouchat pravidla, tak budete přerušen. Prosím, odstranili byste ty vlajky? Pane Faragi, odstranili byste ty vlajky prosím?"

Ta ženská znemožnila, aby Faragi ještě pronesl několik vět při odchodu z EU jenom proto, že místo, aby mával blbou vlajkou EU, mával podobně blbou koloniální vlajkou Velké Británie. Britská arogance se srazila s arogancí stupidů z EU.                     Z jeho projevu na odchod bylo nejdůležitější, že řekl: „ v roce 2005 jsem viděl, jak ústavu, kterou sepsal Giscard d'Estaing, odmítli Francouzi v referendu, jak ji odmítli Nizozemci v referendu a jak vy, v těchto institucích, jste je ignorovali a znovu ji navrhli jako Lisabonskou smlouvu a chlubili se, že ji můžete protlačit bez referend. A Irové hlasovali, řekli ne a byli donuceni, aby hlasovali znovu. Nutit lidi hlasovat znovu vám jde dobře, ale co jsme naštěstí dokázali, je, že Britů je moc na to, aby mohli být šikanováni…“                                                                                                                U řady lidí, nejen u mě, se znovu probouzí vědomí, že idea CZEXITu, ač není ekonomicky výhodná, je prevencí před novou Mnichovskou dohodou, protože po odchodu Britů z EU, budou mít hlavní slovo dvě proradné bestie – Německo a Francie a jejich satelity. Což je více než polovina EU. Čili zájmy ČR budou v EU vždy na pátém nebo šestém místě. Na sedmém místě jsou již jenom veřejné záchodky.         Stal jsem se skutečným odpůrcem evropského projektu, chci, aby Brexit odstartoval diskuzi ve zbytku Evropy. Co chceme po Evropě? Pokud chceme obchod, přátelství, spolupráci, vzájemnost, nepotřebujeme Evropskou komisi. Nepotřebujeme Evropský soud. Nepotřebujeme tyto instituce a tuto moc. A můžu vám slíbit, že jak v UKIP, tak ve straně pro Brexit, milujeme Evropu, ale prostě nesnášíme Evropskou unii. Takhle jednoduché to je řekl Nigel Farage
Hlavně na slova předsedající reagoval například bezpečnostní analytik Jaroslav Štefec. "Na tom videu mě nezaujal ani tak Nigel Farage a jeho závěrečné loučení s Evropskou unií, mimochodem velmi elegantní, vtipné a otevřené, jako spíše ta bezbřehá arogance a okázalé pohrdání představiteli odcházejícího státu ze strany kravky za předsednickým stolem. Takový hnůj by nám chtěl diktovat, jak musíme žít? S tím se jaksi nedokážu srovnat," prohlásil.
A položil otázku: "Když se šéfové evropských institucí chovají takto k reprezentatntům jedné z nejsilnějších zemí Evropy, jak by se asi chovali v případě odchodu k nám, Čechům? Zvláště když naši slavní 'europoslanci' dokáží v naprosté většině namísto obhajoby našich životních zájmů jenom plivat na svou vlastní zemi, podrážet a pomlouvat její představitele."
Ozvala se také dlouholetá advokátka a politička Jana Zwyrtek Hamplová, která byla chováním předsedající také rozhořčena: "Není ani tak podstatné, co říká Nigel (Farage), ale jak a co říká madam za řečnickým pultem. Něco tak trapného, nedospělého, ubohého a malicherného už jsem dlouho neviděla. A reprezentuje to i nás. Bylo mi trapně za celou Evropskou unii. A od tohoto okamžiku vím, že nechci, aby moje země byla členkou takové Evropské unie. K oběma mohu dodat jen jedno. Do posledního písmene s vámi souhlasím. Ta blbka za řečnickým pultem i mne přesvědčila! I já vidím stále více důvodů k nastoupení cesty, kterou nám ukázala Velká Británie.                                                                 Jaroslav Doubrava

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama