Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.12.2018 21:28:56

Zástupce ČR by měl dostat doživotí za velezradu a debilitu

Zástupce ČR by měl dostat doživotí za velezradu a debilitu

Jak mohl zástupce ČR na VS OSN hlasovat pro takovou debilitu jako je skrytě teroristický pamflet zvaný globální pakt o uprchlících? Zneužíván je již současný mezinárodní právní rámec o migrantech.

 


Zástupce České republiky by měl dostat doživotí za velezradu a debilitu


Jak mohl zástupce ČR na Valném shromáždění OSN hlasovat pro takovou debilitu jako je skrytě teroristický pamflet zvaný globální pakt o uprchlících? Zneužíván je již současný mezinárodní právní rámec o migrantech. Viděli jsme to již při invazním útoku migrantů v letech 2015 -2016, s jehož důsledky se administrativy států EU (zvláště SRN, Francie, Itálie a Řecka) nedokázaly do dnešních dnů vypořádat.                                                            Hlasující zástupce České republiky by měl dostat doživotí za velezradu a debilitu,stejně jako ten, kdo mu to nařídil. Proč? Banda OSN má 193 členských států - velká část z nich jsou státy v chaosu, zaostalé, díky americkému vývozu jejich představy o demokracii, až rozložené, obecně nedemokratické a mnohé až brutálně diktátorské státy. Těm vůbec nevadí, když se zbaví těch, kteří jim nepoklonkují. Naopak je pro ně příhodné, aby jejich agenti jako migranti i s rodinami se zahnízdili v Evropě, kterou obsadí až v další dekádě. Oni mají čas…, oni jsou schopni si počkat.                                                                                                                     Globální pakt o uprchlících je pamflet, který má plíživě legalizovat neřízené migrační invaze kdekoliv, kamkoliv a kohokoli. Nejedná se o právně nezávazný dokument, ale o záminku k vydírání, aby byl tento žvást vydáván za jakousi historickou vůli a dohodu, a naivní idioti a sluníčkáři, jako svoloč z ČSSD ji prosazovali a legalizovali.


Vysoký komisař OSN pro uprchlíky Filippo Grandi by v souvislosti s tím měl být prohlášen za osobu, které by měl být zakázán vstup na území ČR, stejně i jeho úředníkům. Jedná se o nebezpečné osoby, o advokáty migrační invaze. Smutné je, že proti hlasovaly pouze Spojené státy a Maďarsko. Zaslepenost politiků připomíná nešťastnou dobu z 30. letech 20. století, kdy všichni byli slepí vůči italskému fašismu a německému nacismu. Vůbec nezáleží na tom, že v pondělí přijatá dohoda je odlišná od globálního paktu o migraci, o kterém bude Valné shromáždění hlasovat ve středu. Obě jsou stejně nebezpečné.



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama