Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.02.2015 11:47:12

igrační vlny nás zasahují metodou kapilárního vzlínání

igrační vlny nás zasahují metodou kapilárního vzlínání

Denně proniká na území EU několik stovek migrantů, měsíčně jsou to tisíce, možná i desetitisíce. Utíkají z boji zasažených oblastí severní Afriky a tzv. Blízkého východu. Tlak migrantů stále narůstá a stal se bezpečnostní hrozbou.

 Vzpomínám si, že v záměrech koncepce výstavby Armády ČR do roku 2000 s výhledem do roku 2005 mezi druhy ohrožení, vůči kterým by musela Armáda ČR zasáhnout, byl jako jeden z faktorů uveden: "Rozsáhlé migrační vlny prostoupené ozbrojenými polovojenskými skupinami a neorganizovanými plenícími tlupami, které není možno kontrolovat a jejichž pronikání na území ČR není Policie ČR schopna zamezit."
K tomu naštěstí nedošlo, ale situace je spíše ještě horší. Migrační vlny nás zasahují metodou kapilárního vzlínání. Tento pojem z fyziky má i svůj bezpečnostní ekvivalent: pronikání, infiltrace. Denně proniká na území EU několik stovek migrantů, měsíčně jsou to tisíce, možná i desetitisíce. Utíkají z boji zasažených oblastí severní Afriky a tzv. Blízkého východu. Tlak migrantů stále narůstá a stal se bezpečnostní hrozbou. Islámští fundamentalisté (teroristé) jsou,  podle oficiálních prohlášení politiků náboženští fanatici, kteří chtějí vytvořit jakýsi superortodoxní islámský pseudostát. Domnívám se, že situace je horší: Jejich strašné, nelidské praktiky s vyvražďováním upalováním lidí jsou ve skutečnosti záměrným násilným tlakem, aby uvedli do chodu masový exodus. Aby lidé v panice před nimi utíkali. Kam? No přec do náruče naivních blbců v EU. Ti řeknou, chudáčci, pojďte, my se o vás postaráme. A pokud nám zbude čas mezi žvaněním o koncepcích, tak někdy snad ty zlobivé teroristy zaženeme, abyste se mohli vrátit domů do vašich hezkých spálených rozvalin. Jenže tito migranti se v drtivé většině již domů nevrátí. Zůstanou žít v relativně pohodlném provizoriu EU. Idioti z EU si je rozstrkají do jednotlivých států v rámci humanitární pomoci a vytváří tak základ pro okupaci EU islámským živlem. Teroristé vytvářejí jenom alibi pro nenápadné infiltrování milionů osob z islámského prostředí do EU. Proto EU musí zastavit jakékoliv přijímání uprchlíků, protože nejde humanitární gesto, ale obranu proti první fázi islámské okupace EU. Jediné, co je možné, a zároveň i nutné udělat, je nalézt v sobě sílu k odložení soucitu s nimi a bezpodmínečně je vracet odkud přišli. Dokázat jim, že se sem prostě nedostanou, ať dělají, co chtějí. Samozřejmě, pomozme jim materiálně, ulehčeme jim tam život. Jsem přesvědčen, že jen tak se může podařit imigraci omezit a zastavit tok tučných zisků obchodníkům s lidmi, ale i ožebračování rodin imigrantů skládajících se na zaplacení jejich cesty. Co mě ale nejvíc děsí je představa, kdy ty vrahy napadne, v převleku utečenců posílat do Evropy zabijáky, kteří své odporné hrátky začnou v Evropě. Až k tomu dojde, bude pozdě!

                                                                                                              Jaroslav Doubrava, senátor PČR

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama