Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.01.2016 17:18:13 - zuzička

volby

Pane senátore, zeptám se vás na stejný dotaz co jsem dala panu Velebovi.Oba dva jste moudří pánové s přehledem, kterých v naší zemi není mnoho.Pomaloučku se blíží volby.Já vím, že nechci volit ani jednu ze známých stran, bohužel jsou všechny provařené.Můj názor se mnou sdílí spousta přátel a známých.Objevilo se mnoho nových stran, ale koho volit?Samozřejmě chci někoho s dobrým programem a ne uctívače Islámu.Jenže ..a to je ono, každá strana vždy naslibovala sedmý div světa a v závěru to dopadlo tak, že jsme se např.přes Sobotkovi maily dozvěděli, že si s národem v podstatě utírá zadnici.To je bohužel fakt.A co dál? Připadá mě, že jak se nějaká strana dostane ke korýtku, zapomene na své sliby a snaží se jen naplnit svoje žlaby.Proboha jak se v tom my uplně obyčejní lidé, podle pana Machovce nejsme na mentální úrovni ani pochopit politiku co se týká migrace ,máme orientovat?Děkuji za případnou odpověd.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.01.2016 19:38:47 - Jaroslav Doubrava
 Vážená a milá, dobrá rada drahá. Ono nejde jen o dvě, ale o tři strany. Já si porovnávám programy s tím, jak se chovají teď po volbách. Jestliže strana vystupuje proti církevním restitucím a pak pro ně hlasuje, ztrácí pro mne volitelnost. Jestliže nechce vidět smrtelné nebezpečí  islamizace Evropy a příliv obrovského množství imigrantů a k tomu tvrdí, že jsou to chudáci utíkající před válkou ve své zemi místo toho, aby vzali zbraně a postarali se o ukončení bojů a zajistili tak bezpečí pro své rodiny, je pro mne nevolitelný. Jestliže strana tvrdí, že mezi těmi chudinkami nejsou vycvičení zabijáci, kteří budou čekat jen na pokyn k zahájení otevřeného boje po současné jejich invazi, ztrácí pro mne volitelnost. Tak bych mohl pokračovat dalšími a dalšími příklady. Prostě, neplní li svůj program, volím jinou. Snad se někdy podaří najít stranu, která takto své voliče podvádět nebude.Vím, asi jsem Vám moc neporadil, ale jiné vodítko nemám. Děkuji Vám za položení dotazu a přeji  dny.                                                                                                                      Jar. Doubrava