ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.01.2020 20:39:00

Nové parkoviště posílí celkovou parkovací kapacitu sídliště Hegerova

Nové parkoviště posílí celkovou parkovací kapacitu sídliště Hegerova

V první polovině letošního roku dojde k plánovanému rozšíření kapacity parkovacích míst na sídlišti Hegerova.

Parkoviště bude provedeno jako kombinace asfaltového betonu a betonové dlažby, parkovací místa budou rozčleněna zelenými ostrůvky. Vznikne zde 48 nových parkovacích míst. Náklady jsou ve výši 3,63 mil. Kč.

„Naše město v posledních letech velice intenzívně řeší nedostatek parkovacích míst a každým rokem vzniká několik nových parkovišť. Velice dobře víme, že velký problém v parkování je i na sídlišti Hegerova. Již loni jsme chtěli začít s budováním velkého parkoviště v této části města. Nicméně celá stavba byla přichystaná až v závěru roku, a tak nezbylo, než celou akci nechat na jaro 2020. Věřím, že nově vzniklé parkoviště významně posílí celkovou parkovací kapacitu sídliště Hegerova,“ komentuje stavbu nového parkoviště starosta města Jaroslav Martinů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama