Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.04.2021 14:09:00

Nesmíme přijmout myšlenku, že to, co se děje, je normální

Nesmíme přijmout myšlenku, že to, co se děje, je normální

Komentář na facebookovém profilu k potrestání Ondřeje Kúdely

 Opět sleduji dění kolem údajného rasismu Ondřeji Kúdely. Údajného, protože kdyby tady byl rasismus, tak černí hráči, nebo hráči jiné pleti by nemohli například hrát. Což tady také kdysi bylo. Tak by to byl rasismus. Ne když si v rámci sportu v emocích něco řeknete.

Ondřej Kúdela dostal za urážku vyšší trest než hráč Rangers, který brutálně zranil našeho brankáře. V rozběhu ho kopl do hlavy a může děkovat jen náhodě, že to zranění nebylo vážnější. Dostal vyšší trest než hráč, který ho následně chladnokrevně napadl po utkání.

Fotbalové Rangers šikanovalo hráče Slavie, když je po utkání desítky minut odmítali pustit do šaten. Nakonec připravili situaci, která umožnila Kúdelovo napadení. Za toto chování dostalo nižší trest, než jiný klub, který zahájil utkání o pár minut později, než měl.

Toto je svět převrácený naruby a tomu bychom se měli všichni aktivně bránit. Ne akceptovat, že to tak je a že je taková nálada ve světě. Nesmíme přijmout myšlenku, že to co se děje, je normální!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama