Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.05.2021 20:41:00

Pan ředitel zřejmě ukájí svou zášť proti úspěšným

Pan ředitel zřejmě ukájí svou zášť proti úspěšným

Komentář na facebookovém profilu k personálním změnám na gynekologicko-porodnickém oddělení zlínské nemocnice.

Dnešní příspěvek píši na základě dotazů a stížností, které jsem obdržel od žen ze Zlínského kraje. Proč byl odvolán primář gynekologicko-porodnického oddělení zlínské nemocnice pan primář MUDr. Martin Trhlík a zároveň, proč s ním odešel vedoucí lékař porodnice MUDr. Karel Huml?

Moje odpověď je, že nevím. Pan doktor Trhlík je odborník na onkogynekologické operace. Člověk, díky jehož odbornosti se Zlín měl stát třetím pracovištěm v ČR s akreditací pro operace endometriózy. Tedy operace, které ženám ulehčí od významných a dlouhodobých bolestí a vrátí je do normálního života. Pan ředitel zřejmě ukájí svou zášť proti úspěšným a tyto ženy teď musí jet na jiná pracoviště v České republice. Ta jsou jen dvě, ve Znojmě a v Praze. S panem doktorem Trhlíkem jsem mluvil a už se některé ženy přehlásily a on je bude operovat ve Znojmě. Což je pochopitelně pro Zlín ohromná ztráta.

Staronovou primářkou se stala doktorka Marcela Henčlová, která zcela prokazatelně již několik let žádné gynekologické operace nedělá. Pokud si vzpomínám, tak na žádného lékaře ze zlínské nemocnice jsem nedostal coby hejtman tolik stížností, jak právě na doktorku Henčlovou s ohledem na její chování k pacientkám.

No myslím, že jsme si skutečně nepolepšili a zlínská nemocnice směřuje do velkého průměru.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama