Josef Zickler

Zemřel ve věu 64 let dne 27.4.2021
  • ŘN - VU
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,18. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.09.2015 21:31:14

Probuzení ze sna aneb folklor naší země

Probuzení ze sna aneb folklor naší země

Ještě včera jsem měl takový pocit, že se v naší vládě probudil duch národní svébytnosti. Ale pocit je, jak se ukázalo, opravdu jen pocit.

Nebudu zde hřímat a vzývat do národního povstání, ani nebudu plakat nad rozlitým mlékem. Tím mám samozřejmě na mysli dnešní rozhodnutí vlády udělit panu Bohuslavu Sobotkovi mandát na přijetí kvót uprchlíků.

Pro mě je důležité zjištění, že konzervativně-nacionální politické hnutí ŘÁD NÁRODA zde v naší kotlině není zbytečným subjektem.

V souvislosti s tímto vystřízlivěním si pokládám otázku. Chlapi z vlády, opravdu jste to celé divadlo, že  nepřistoupíme na KVÓTY, brali vážně? Nebo to byla taková taškařice, aby se něco dělo a vaši občané (podle vás nejspíše OVĆANÉ) měli nějakou naději, že o sobě´rozhodujeme?

Tímto krokem jsme se vrátili o mnoho desítek let zpět a opět jsme součástí uskupení, které nám vzalo sebeurčující rozhodovací pravomoc. V nedávné minulosti se to nazývalo RAKOUSKO- UHERSKO, dnes je to Evropská unie.

Myslím si, že opravdoví vlastenci PRVOREPUBLIKOVÉHO BOJOVÉHO SPOLKU MAFFIE, by vás za dnešní krok nepochválili. Myslím si, že vás nepochválí ani jakýkoli příčetný občan této země. Nejhorší na tom všem je to, že vás nejspíše nepochválí ani vaši potomci.

Myslím si, že jsme opravdu dnešním dnem rozhodnutím našich vládních představitelů vykročili pevným krokem k realizaci cíle NĚKOHO, kdo napsal scénář projektu EU nazvaný:

"OVLADATELNÝ EUROOVČAN VYZNAVAČ KONZUMU".

Jako předseda politického hnutí, které vyznává odkazy výše uvedeného PRVOREPUBLIKOVÉHO SPOLKU MAFFIE, musím představu jak dál.

Určitě nejsou řešením různé výkřiky na úrovni zrady a podobně.

Myslím, že v této zemi na úrovni vyšší, než je život prostých lidí na ulici, nikdo nevnímá už ani petice. Řešení, že by někdo ze tří lídrů vládních politických subjektů pomohl rozpustit vládu a ne sestavením nové umožnil urychlené parlamentní volby, je malá, ale přesto je. Pak už nezbývá, než zjistit skutečný postoj občanů při řádných volbách.Je tedy nutné si dnešní den, politické subjekty a samotné protagonisty pamatovat. Ti, co jsou s dnešním rozhodnutím spokojeni, tak v dobrém a mohou si být jisti, že ani příště je nezklamou a tlaku a diktátu Evropské unie vždy ustoupí. ¨Ti, které dnešní den zklamal, by neměli zapomenout v ten okamžik, kdy bude třeba jít k volebním urnám a zvážit pečlivě, zda vyrazit v tom termínu na chalupu nebo k právě k volbám. Změna je totiž vždy na voličích. Do té doby je nutné dbát na přísné dodržování platných zákonných norem.

Tedy kontroly praktikování náboženství v praxi i to, zda nedochází k jeho zneužívání. Také na striktní dodržování azylové politiky a především sociální politiky, tak, abychom si nenechali vytvořit další drahou instituci pro integraci k všemu, co patří k běžnému životu.

Nepropadejme panice . Vezměte si, jak dlouho jsme byli součástí RAKOUSKA -UHERSKA?

A přece vše dopadlo dobře.

Pamatujte : "SILNÝ NÁROD NIKDO NEZNIČÍ, POKUD SE NEZNIČÍ SÁM". Věřte, že my to zvládneme.

A kdybyste z toho všeho měli náhodou špatně náladu, tak zajděte do ložnice, kde spí vaše děti nebo někdo koho máte rádi a víte, že se vyplatí mít dobrou náladu, protože máte pro koho žít a pro koho bojovat. VĚRNOST ZA VĚRNOST.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama