KONZERVATIVNÍ ALTERNATIVA

národně - konzervativní politické hnutí
  • KOAL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.03.2018 13:51:52

Zdeněk DÝČKA: Co týden vzal

Zdeněk DÝČKA: Co týden vzal

Komentář Zdeňka Dýčky k událostem posledních dní.

 

Zdravím příznivce našeho hnutí a něco málo k uplynulým událostem.

V JAR současný president prohlásil, že doba smíru je u konce a je třeba jednat. Tamější parlament schválil zákon, podle něhož má být zabrána půda bílým farmářům bez náhrady. Cesta do pekla a hladomoru je nalinkována. Zákon, který skutečně postihuje jednu rasu na úkor té druhé, nevyvolala protesty u lidskoprávních organizacích. Jó, kdyby to tak bylo opačně, „člověk v plísni“ by kvičel jako podsvinče před popravou.

Nevím přesně kolik stály říjnové volby, ale vládnout budou, podle mne, zase ti stejní. SPD zatrhli Burešovi v Bruselu, Komunisté - věřím, že Burešovi za zradu na Ondráčkovi dají vale, Demokratická fronta zamrzla ze strachu z předčasných voleb a tak to ANO dá dohromady s ČSSD a KDU. Co na tom, že si nadávali a vzájemně se obviňovali, kdo je větší zloděj, korupčník a zrádce. Posty a dotace se počítají. Ještě jedno období a budeme někteří za vodou.

Na Slovensku se chystá Kuciak - Majdan a v Česku Ondráček - Majdan. Starosti si s tím dělat nemusíme, protože režii a náklady převzali Sorosovi lidé z neziskovek. Hlavně Anglicky psaná hesla musí býti vidět, aby donátoři věděli, že natiskli nebo „odentrovali“ prostředky na správné adresy.

Italové zvolily protiimigrační strany. Snad to naše média nějak udělají, aby význam byl bagatelizován a nenakazilo to Západní Evropu. Nákaza se šíří rychle a pak stojí velké prachy se jí zbavit. Masáž bude jistě provedena i v ČT kde Marek Wolner, jako záchodový rváč, má jasno. O „Češích“ - Pehe, Mitrofanoff a Šídlo ani nemluvě.

Otázka, jestli patříme na Západ nebo na Východ by neměla býti zodpovězena námi, ale obyvatelstvem na západ od Rýna. Pokud by jimi nevládla politická korektnost, pak by v drtivé většině nás Slovany, i západní, jistě umístili kulturně a politicky na Východ. Nejsme pro ně rovnocenní lidé. To je můj názor, po desítkách let zkušeností s atlanticko- chazarskou civilizací. Žádná Střední Evropa neexistuje, je jen Východní.

Váš Zdeněk Dýčka

Autor je tajemník ČHNJ a ekonomický expert hnutí .

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama