Kamil Papežík

Prozatím jsem bez pozice ve straně i bez funkce. Děkuji!
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.09.2015 23:10:33

Násilí migrantů a kultura islámu

Násilí migrantů a kultura islámu

Denodenně slyšíme o násilí ve světě. Jaké násilí ohrožuje naše děti a vnoučata ve středoevropské České republice?

O násilí, Evropě, islámu, Arábii, Africe se v poslední době napsalo tolik článků, až jsem z toho unavený a otrávený. Toto téma je však, i z mého úhlu pohledu, opravdu velmi důležité. Jedná se o budoucnost našich potomků. 
Před pár dny se narodil můj první vnouček. Tím počet mých potomků vzrostl na "polokulaté" číslo 5. Mé děti i vnoučka miluji. Uvědomuji si, že jsem obyčejný a chybující muž, otec, dědeček. A o to víc a silněji si přeji, aby mí potomci žili v míru. Ve svobodné, malebné, lidumilné a mírumilovné zemi. 
Často se setkávám s podivnou manipulací, která je prý zaměřena na "léčbu" xenofobie a nenávisti. A často se mi tyto manipulace jeví tak hloupě směšné, že nemohu uvěřit ve zdravý rozum tvůrců takových manipulačních tvrzení a propagand. Narážím tímto na video, které jsem dnes ráno našel na internetu. Toto video jsem přepracoval a zveřejnil na mém kanálu tak, jak vnímám svět já.
Nicméně se s Vámi chci podělit o to, co mne v té šílené video propagandě rozhněvalo.
Jedno z tvrzení je: "Strach z toho, že uprchlíci vedou k vyšší kriminalitě, se taky ukazuje jako nesprávný."Zde vidíte k jakým nehorázným lžím se uchylují ti ohlupovači, kteří k nám chtějí nastěhovat tisíce ILEGÁLNÍCH (tedy jednajících protizákonně) migrantů. Všichni již dnes víme, že ve věznicích západní Evropy jsou nepoměrně větší počty lidí pocházejících z přistěhovaleckých (či uprchlických) rodin, či přímo přistěhovalců a uprchlíků (velmi často lidé hlásící se k islámu). Všichni již dnes víme, že si tito ILEGÁLNÍ migranti (velmi často lidé hlásící se k islámu) vynucují uvolnění průchodů hranicemi násilnými metodami. Všichni víme, že již bylo zraněno mnoho evropských policistů těmito ILEGÁLNÍMI migranty. Všichni již víme, že jejich kultura je ovlivněna násilím (velmi často kultura lidí hlásících se k islámu). Bojují mezi sebou i v průběhu cesty Evropou. 
Ano, přinášejí sebou kulturu násilí. Je mi líto jejich potomků. Ale nehodlám přijmout jejich kulturu násilí a ohrozit své potomky! Odmítám jejich násilí. Nechť si jej vezmou sebou a vrátí se zpět do svých domovů!

A odpovězme si tedy, jaké násilí ohrožuje naše děti a vnoučata? Jsou to vraždy, loupeže, znásilnění. Jsou to takové činy, které páchal "prorok" Mohamed a které páchají i jeho následníci, věřící v islám. A to nepřipusťme! Je to naše morální povinnost!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama