Karel Schwarzenberg

Zemřel 11.11.2023
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.12.2020 11:30:00

Babiš velmi úspěšně vycucal ČSSD jako plátek citronu

Babiš velmi úspěšně vycucal ČSSD jako plátek citronu

Komentář na facebookovém profilu k působení ČSSD ve vládě Andreje Babiše

 Poté co předseda ČSSD Jan Hamáček prohlásil vůči premiérovi, že v nouzovém stavu ještě ve vládě vydrží, a pak si to rozmyslí, tak Andrej Babiš samozřejmě odpověděl, že „jestli má ČSSD se svou účastí ve vládě problém, ať klidně odejde“.

Pochopitelně, za tři čtvrtě roku máme volby, Babiš velmi úspěšně vycucal ČSSD jako plátek citronu a teď ji klidně odhodí. Když Hamáček prohlašuje, že v nouzovém stavu ve vládě vydrží, tak to také znamená, že Babišovi odhlasuje rozpočet. K ničemu jinému už sociální demokracie premiérovi není. Zároveň předseda Hamáček říká, že hledá cestu pro svojí stranu. Já se obávám, že pan Hamáček není schopen najít cestu ven. Vzpomínám na svého starého zpovědníka, který mi říkával, že cesta do pekel je vždy vydlážděna nejlépe.

Babiš se nyní snaží o námluvy s ODS, ovšem pokud na ně pan předseda Petr Fiala přistoupí, tak se může v přespříštích volbách s ODS nechat vycpati, stejně jako teď Hamáček. Je to opravdu trochu groteskní situace.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama