Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová

KDU-ČSL se pomalu seznamuje s internetovými Parlamentními listy.
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.04.2010 13:24:00

Pomáhat je vlastní naší morálce

Pomáhat je vlastní naší morálce

S misí na Haiti se veřejnost rozloučí v neděli v Liberci.

KDU-ČSL v Libereckém kraji podporuje unikátní projekt Help Haiti Czech Republic, jehož iniciátorem a realizátorem je nezisková organizace Hand for Help z Liberce.
 
Po dobu jednoho roku budou v Haiti, které bylo nedávno zasaženo mohutným zemětřesením, pomáhat čeští lékaři a zdravotníci, školit místní personál a zajišťovat také zdroje pitné vody.

Veřejnost i zástupci médií se mohou rozloučit se členy mise před jejich odjezdem v neděli 19. dubna 2010 před radnicí na Náměstí dr. Edvarda Beneše v Liberci v době od 11 do 12:30 hodin.

Součástí této akce bude rovněž slavnostní předání vlajek České republiky, Libereckého kraje a Statutárního města Liberce vedení mise předsedou Senátu ČR Přemyslem Sobotkou. Tyto vlajky s sebou poveze výprava na Haiti.

"Pomoc a podpora KDU-ČSL projektu Help Haiti Czech Republic vychází tradičně z jejího hlubokého morálního a duchovního přesvědčení. Ředitelem humanitární organizace Hand for Help a hlavním organizátorem této akce je Jaromír Dolanský, který se jako člen partnerské Evropské demokratické strany stal kandidátem KDU-ČSL za Liberecký kraj v nadcházejících volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky," připomíná Roman Kumpošt, lídr kandidátky KDU-ČSL v Libereckém kraji. Ten se také společně s libereckým zastupitelem Kamilem Janem Svobodou zúčastní symbolického rozloučení s humanitární výpravou.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama