Ladislav Velebný

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.02.2017 12:46:01 - Mrazík

Dotaz se týká ČSSD. Prosím nemazat.

Jste pro zrušení? Podle mě je to od Sobotky alibistické. Jak jinak si vysvětlit, že s tím přichází teď, když prohráváte, To nevěděl třeba loni, předloni, že je bohumínské usnesení zastaralé? Proč vám najednou vadí spolupráce s ANO? Nebylo by někdy fajn, kdyby strany spolupracovali déle než max 4 roky? Tím myslím dobré pro všechny. Nebo je to prostě tak, že chcete získat voliče KSČM a už dopředu počítáte s tím, že ať volbami dopadnou jakkoliv spolu s ostatními se spojíte proti Babišovi? Taky bych se chtěl zeptat, proč jste smazal dotaz, který se vázal k projevu Sobotky? Vždyť jste o tom sám napsal článek. Ono to totiž souvisí a dokazuje to, že Sobotka už svou roli nezvládá. Nebo podle vás je v pořádku, když používá slova jako ,,vyjebal"? Mrazík

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.03.2017 16:20:23 - Ladislav Velebný
Pěkný den,

děkuji Vám za Váš dotaz. Můj názor na bohumínské usnesení je takový, že tato věc je již překonána. Doba je úplně někde jinde a nevidím problém s koalicí ČSSD a KSČM. Příkladem dobrého vládnutí mohou být i naše kraje.

Samozřejmě toto není na pořadu dne, protože koalice se tvoří až po volbách a debata na toto téma je neaktuální. Doplnil bych tuto věc ale tím, že neschvaluji spolupráci ČSSD s jakýmikoliv extremistickými politickými subjekty. Toto není možné a přijatelné.

Co se týče mého názoru na vyjadřování pana premiéra a předsedy ČSSD Bohuslava Sobotky, tak to si můžete přečíst v mém příspěvku na webových stránkách - http://www.velebny.eu/products/l-velebny-premier-sobotka-rekl-to-co-uz-mame-dlouho-na-jazyku/.

Děkuji Vám za pochopení a přeji Vám příjemný den.

S pozdravem Ladislav Velebný, poslanec Parlamentu ČR.