Leo Luzar

  • Ostrava-Jih
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.05.2018 4:37:00

Být Turky, mlčím o historii, dokud se k ní sami nepostaví čelem

Být Turky, mlčím o historii, dokud se k ní sami nepostaví čelem

Komentář na facebookovém profilu k Erdoganovu přirovnání, že izraelský přístup k Palestincům v Pásmu Gazy se podobá nacistickému pronásledování Židů v Evropě.

Je nepřípustné používat takové historické paralely. Holokaust byl obludný projekt vyhlazování ras a národů! Vztahy Izrael a Palestina jsou založeny na poválečných koloniálních zvycích velmocí "umýt si ruce". Nezapomínal bych ani na problém Kurdů. Proto být Turky, mlčím o historii, dokud se sami nepostaví čelem například ke genocidě Arménů. Světovému společenství a hlavně velmocem by už konečně mělo být jasné, že zbraněmi nic nevyřeší a pokud neopustí své vlastní postranní zájmy, mír nebude. Bohužel nám USA stále ukazují, že košile je blžší než kabát. Tak se nemůžeme divit, že i ostatní se takto snaží jednat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama