Leo Luzar

  • Ostrava-Jih
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.10.2020 22:27:08 - Damph

Nová imigrační centra v ČR

KSČM byla vždy brána jako protimigrační strana. Proč tedy nebylo z Vaší strany vysvětleno proč necháváte vládu zřizovat nová imigrační centra za 95 milionů v době, kdy ekonomika dostává na frak, zahrační pracovníky tedy nebudeme tolik potřebovat, tak já nevím z jakého důvodu se chystáme na přijímání migrantů? Kladete si podmínky pro svou toleranci vládě ANO a ČSSD, tak proč si neřeknete i o tuto podmínku - aby vláda nezřizovala imigrační centra? Nemyslíte že i toto mohl být jeden z důvodu neúspěchu KSČM ve volbách když Vám lidé věřili že jste proti migraci?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.10.2020 15:03:21 - Leo Luzar
 Dobrý den, aby nedošlo k vylití dítěte i s vaničkou. Do ČR míří již nyní mnoho občanů zemí bývalého Sovětského svazu a i jiných zemi mimo EU, většinou za prací a potom se jim moc nechce se vracet. Proto potřebuje mít centra, kde budou pod dozorem, než se podaří je vrátit do domácích zemí. KSČM nikdy nebude souhlasit s nelegální migrací! S pozdravem Leo Luzar