ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.02.2020 10:09:00

Babiš chce zachovat konkurenční prostředí mezi exekutory, zároveň je zestátnit

Babiš chce zachovat konkurenční prostředí mezi exekutory, zároveň je zestátnit

Komentář na facebookovém profilu k exekucím

Čau lidi!

Premiér Babiš mě zmínil ve svém pravidelném nedělním hlášení. Reagoval stejně jako já na naše setkání v závěru minulého týdne. V jedné větě ale říká, že chce zachovat konkurenční prostředí mezi exekutory, v druhé pak, že by nejradši exekutory zestátnil. To si trochu protiřečí, ale tak dobře. Sám říkal, že to ještě nemají prodiskutované. Ale teď k tomuto týdnu, bude totiž nabitý:

  • Pondělí: Dva poslanci a europoslanec jedou do Brna! Ministerstvo vnitra dotuje Masarykovu univerzitu a její projekt k vývoji kyberbezpečnosti s názvem KYPO, takže i s Ondřej Kedrigern Profant a Mikuláš Peksa nabereme nějaké poznatky, abychom viděli, jak se u nás pokračuje na vývoji v této důležité agendě.
  • Úterý: 19 tisíc záchranářů a hasičů, kteří zachraňují lidské životy, nemá žádné sociální zajištění, ani nárok na dřívější odchod do důchodu či výsluhy. Tomu se teď usilovně věnuju v nové pracovní skupině formálně vedenou premiérem. V pátek jsme měli první schůzi, takže budu ladit detaily.
  • Středa: Máme resortní tým Vnitro a bezpečnost. Věnujeme se teď velkému projektu - bezpečnostnímu programu do krajských voleb.
  • Čtvrtek: výbory - opět budeme řešit IT, protože v tom má stát prostě binec a neumí to. Budu zjišťovat, jaký je krizový plán pro případy, kdy vypadne třeba vyplácení důchodů.
  • Pátek: zpátky na Jih. Konečně si taky zajdu k doktorovi, poněvadž potřebuju seřídit. Potom už nastane čas na naše krajské sdružení. Volby se blíží sedmimílovými kroky a já jsem si dal za cíl, že naše kandidáty připravím na svět vysoké politiky. Není to totiž žádný med.

Ať se vám daří! A když jsme u toho, tak schválně: Kdo z vás si čte sáhodlouhá premiérova "Čau lidi"? Odkazy na facebooková PR prohlášení už se totiž stávají podkladem pro jednání na plénu Sněmovny. I když víme, "kdo" to ve skutečnosti píše.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama