ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.01.2022 14:43:00

Byl jsem jmenován náměstkem ministra vnitra. Je to výzva

Byl jsem jmenován náměstkem ministra vnitra. Je to výzva

Komentář na facebookovém profilu ke jmenování náměstkem ministra vnitra Víta Rakušana.

 Každý nový rok přináší nové výzvy a ta letošní pro mě bude fakt výzva s velkým V. Těsně před koncem roku jsem byl jmenován náměstkem ministra vnitra, tedy něco jako jeho pravá ruka. Výzev jsem se nikdy nebál a tak jsem do toho vstoupil naplno a s odhodláním a těším se na to, co tato výzva přinese.

Sice se ještě seznamuji s novými lidmi, procesy, objektem a přebírám agendu, už ale pracuji na zadaných úkolech. Aktuálně připravuji v součinnosti s Ministerstvem obrany a Úřadem vlády změnu statutu Ústředního krizového štábu, ve kterém jsem zároveň místopředsedou a úpravu jeho jednacího řádu. Také připravuji analýzu připravenosti naší kritické infrastruktury na nástup mutace omicron. Může se stát, že se za krátký časový úsek nakazí velké množství lidí a my potřebujeme udržet tuto infrastrukturu v plném chodu.

Mým dlouhodobějším úkolem také bude participace na změně struktury státního IT a e-governmentu jako takového. Abychom lidem mohli konečně nabídnout přívětivý úřad bez čekání a front a skvělý servis bez stovek vyhozených milionů. S tím je fakt potřeba už pohnout.

Nadále zůstávám stejně otevřený jako jsem byl vždy. Máte-li tedy nějaké připomínky, kritiku nebo nápad na nějaké vylepšení, které by mohl rezort vnitra udělat, dejte mi určitě vědět.

Také chci na závěr tohoto příspěvku poděkovat za vaši podporu. Ať už ve volbách nebo mimo ně. Bez ní by to určitě nešlo. Poděkování také patří celému mému týmu, který mi velmi často dobrovolnicky a s nadšením již 4 roky pomáhá a připravuje podklady.

Věřím že budu této výzvě čelit úspěšně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama