MUDr. Alena Dernerová

  • BPP
  • Ústecký kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.11.2020 10:09:03 - pragfuck

Paní doktorko jaký názor máte na rady profesora Berana?

Fundovaný imunolog profesor Beran radí aby byli preventině přeléčování důchodci a ti u kterých byla zjištěna pozitivita. Inoprinosinem který je levný a může být nasazen plošně což se o předraženém a méně účinném Remdizivíru nedá říci Doporučuje taky aby ho preventivně brali zdravotníci .Podle něho lze Inoprinosinem zachránit spoustu infikovaných při jejich včasné léčbě.Ale Babiš taky nejeví zájem o nákup antivirotík z jiných zemí třeba z Ruska nebo Číny .Vakcínu z USA si mnoho občanů píchnout nenechá a pro ty je třeba zajistit dostatek antivirotik .

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.01.2021 19:55:07 - MUDr. Alena Dernerová
Pana profesor Berana se velmi vážím. Má lucidní názory.  Isoprinosin je lék, který se na našem trhu vyskytuje již dlouhou dobu, jde o virostatikum a imunomodulans. Jako takový může přispět ke zlepšení imunity a tím pádem může příznivě ovlivnit průběh virových onemocnění. Pravdou je, že u řady jedinců vyvolává žaludeční potíže a to často limituje jeho užívání.