MUDr. Bc. Marek Hilšer, Ph.D.

  • BPP
  • Praha 2
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.12.2022 19:21:00

Jsem rád, že se shodneme

Jsem rád, že se shodneme

Komentář na facebookovém profilu k pomoci Ukrajině

 V době, kdy jsme s dalšími zákonodárci začátkem letošního března žádali premiéra, aby Česko v NATO iniciovalo konzultace o leteckém humanitárním mostu, umíralo v Mariupolu 300 lidí denně. Nakonec bylo město z 80 procent zničeno a okupováno Ruskem. Současné satelitní snímky ukazují nejen významně rozšířený městský hřbitov, ale i nově vybudovanou ruskou vojenskou základnu.

Když jsme jako aktivní občané varovali před ruskou hrozbou v letech 2014 a 2015, měli nás za blázny. Jako občan i jako politik budu vždycky stát na straně lidskosti, práva a spravedlnosti. Ať jde o mezinárodní otázky nebo domácí politiku. Je to otázka svědomí. Taktizování a přizpůsobování se průzkumům mínění je mi cizí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama