MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.01.2021 17:05:46

Hrající trenér sněmovního týmu TOP 09 použil nový prvek

Hrající trenér sněmovního týmu TOP 09 použil nový prvek

Hrající trenér sněmovního týmu TOP 09 - ing. Miroslav Kalousek použil nový prvek - TAKTICKÉ STŘÍDÁNÍ. Předesílám, že poslanecká sněmovna tento taktický prvek ocenila potleskem ve stoje

Na tiskové konferenci, kterou nehrající trenér obratem nechal svolat, vysvětlil jako důvod předčasné vyhlášením sněmovních voleb, kterých by se měli dle jeho soudu účastnit již jiní hráči včetně náhradníka, který nastoupí na jeho místo do sněmovního týmu TOP 09. Jistě jde o zajímavý taktický prvek, jak by však vypadalo hromadné střídání, pokud by stejnou taktiku uplatnily i ostatní sněmovní týmy? 🙄Ing. Miroslav Kalousek překvapil laickou i odbornou veřejnost v minulosti opakovaně, podařilo se mu to i nyní, a je to naposled?Zda jde o oslabení či posílení sněmovního týmu TOP 09 ukáže čas a voliči.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama