MUDr. Jiří Štětina

  • Úsvit
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.10.2015 12:52:35 - chromozom

Opencard

Věříte ještě dnes tomu, že za Opencard ponese někdo z politiků odpovědnost nebo dojde k promlčení? Co dokázala v tomto případě komise, které jste členem? Není zbytečná?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.10.2015 11:05:17 - MUDr. Jiří Štětina
Děkuji za dotaz a musím říci, že jsme byli jediná komise, která měla nějaký výsledek a bylo podáno trestní oznámení na státní zástupkyni. Není naší vinou, že se nekoná jako v případech každého jiného občana. Je to, bohužel, systém našeho práva. Paní státní zástupkyně žaluje i nadále a nic se neděje. Jsem přesvědčen o tom, že tato „druhá várka“ politiků se snažila jenom napravit to co způsobili ti první, kteří nebyli ani vyšetřováni. Za opencard nesou samozřejmě vinu politici, kteří v té době vládli pražskému magistrátu. Občan má plné právo být nespokojen s tím, že za tunelování v případě Opencard i „Tunelu Blanka“ není žádná odpovědnost politická, ale hlavně ekonomická a trestně právní.  

S pozdravem    

Jiří Štětina