MUDr. Mgr. Ivan Langer

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.05.2010 19:57:36

Vítám, že texty transparentů nejsou násilné

Vítám, že texty transparentů nejsou násilné

Po dvou dnech demonstruje na internetu už více než 5000 lidí

Po 48 hodinách od spuštění unikátního internetového projektu – virtuální demonstrace, se na ní přihlásilo 5511 demonstrantů. Každou hodinu tak zaznamenáváme zájem více než 100 účastníků.

„Oceňujeme, že drtivá většina lidí akceptovala naši prosbu, aby texty jejich transparentů nebyly vulgární nebo násilné,“ uvedl šéf volebního štábu ODS Ivan Langer. Pro ilustraci se mezi hesly na transparentech zatím objevilo: „Ne Paroubkovi znamená ano republice. Nejprve vydělat a potom utrácet. Nechci živit flákače. Dnešní nabídka RaJ – řecká kuchyně. Dopadneme jako Řek, vyhraje-li Paroubek.“

Projekt zaznamenává velmi příznivou odezvu, přestože jeho facebookový profil se stal už včera terčem útoku a je nedostupný. Samotný internetový portál projektu www.virtualnidemostrace.cz běží bez problémů. (I tento web se stal v průběhu včerejšího dne terčem několika drobných útoků.)
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama