MUDr. Olga Sehnalová, MBA

  • Zlínský kraj
  • náměstkyně hejtmana
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.02.2014 19:08:51

Olga Sehnalová na druhém místě kandidátní listiny do evropských voleb 2014

Olga Sehnalová na druhém místě kandidátní listiny do evropských voleb 2014

Ústřední výkonný výbor ČSSD na svém dnešním zasedání zvolil profesora Jana Kellera lídrem strany pro květnové volby do Evropského parlamentu. Keller získal více než 90% podporu přítomných členů. Jana Kellera následuje europoslankyně Olga Sehnalová.

Europoslankyně Olga Sehnalová k výsledkům jednání ÚVV ČSSD: "Děkuji členům Ústředního výkonného výboru ČSSD za nominaci na 2. místo na kandidátní listině do eurovoleb. Důvěry řadových členů sociální demokracie v krajích i vedení ČSSD si velice vážím. Udělám co bude v mých silách pro co nejlepší výsledek sociální demokracie, pro sociálně demokratickou Evropu. Budu-li do Evropského parlamentu zvolena, bude mi ctí ve své práci pokračovat a naši zemi reprezentovat. Děkuji."

ČSSD má v současné době v Evropském parlamentu sedm poslankyň a poslanců.

Kompletní kandidátku naleznete zde: http://www.cssd.cz/media/tiskove-zpravy/socialni-demokracii-povede-do-eurovoleb-profesor-jan-keller/

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama