MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.10.2010 8:16:26

Oranžová Ještědu nesluší.....

Oranžová Ještědu nesluší.....

Liberecko nyní stojí před druhým kolem voleb do Senátu, kdy se rozhoduje již jen mezi dvěma kandidáty.

Vzhledem k tomu, že mým posledním protikandidátem je zástupce socialistů, kteří jednoznačně vyhlásili za svůj cíl ovládnutí Senátu za účelem blokování práce vlády i jakýchkoliv nutných reforem, hraje se i v našem regionu o hodně.

Je třeba si uvědomit, že oživování destrukčního ducha politiky z dob Jiřího Paroubka nám v ničem nepomůže. Populismus a laciné kupčení s naší budoucností výměnou za pár drobných je tou nejhorší cestou, kterou se můžeme dát. Nešvary hospodaření oranžových krajských úřadů, které řídí socialisté, nesmíme pustit na celorepublikovou úroveň. Snahy dostihnout, či dokonce předstihnout v ekonomické nezodpovědnosti Řecko či Španělsko prostě odmítám!

O tom, zda tomu tak bude, rozhodne volič. Rád bych proto srdečně poděkoval všem lidem, kteří mne svým hlasem podpořili v prvním kole a požádal je o podporu i v kole druhém. Zároveň se tímto obracím i na voliče těch politických stran z našeho regionu, které ve svém programu neměly laciný populismus, demagogii, ekonomickou neodpovědnost, rozpočtovou nekázeň či třeba skrytou neúctu k nebezpečné, avšak nesmírně významné práci našich vojáků v zahraničních misích…

Mohu na rovinu říci, že si kandidátů těchto stran i jako politických konkurentů velice vážím za jejich seriózní a odpovědný přístup k našemu regionu i celé zemi. To znamená, že si zákonitě vážím i jejich voličů a věřím, že máme většinově společné cíle, a můžeme tak snadno nalézt společnou řeč. Vaše naděje, které jste vkládali do svých zástupců, chci pomoci naplnit i za ně, a slibuji tak, že tím váš voličský hlas z prvního kola nespadne pod stůl.

Proto se obracím na všechny přemýšlející občany Liberecka s prosbou, aby přišli k volbám a podpořili svým hlasem odpovědnost před lacinými sliby, které se nám jednou můžou krutě prodražit. Dokažme, že máme svůj kraj i zemi opravdu rádi. Oranžová barva našemu Ještědu prostě nesluší.

Přemysl Sobotka

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama