MUDr. Věra Procházková

  • ANO 2011
  • Karlovy Vary
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.09.2021 20:09:00

Přestože jsou poslední interpelace, nikoho z opozice tady nevidím

Přestože jsou poslední interpelace, nikoho z opozice tady nevidím

Projev na 118. schůzi Poslanecké sněmovny 16. září 2021 – doplnění interpelace premiéra Babiše k nepřítomnosti opozičních poslanců v sále

 Děkuji za slovo. Já samozřejmě předpokládám, že se bude pokračovat ve všech těchto věcech a děkuju za tu odpověď. Já mám ale trošičku jinou doplňující otázku. Pravděpodobně, pane premiére, víte, že jsou dneska asi poslední interpelace na premiéra i na vládu. A já jsem zaregistrovala za celé to čtyřleté období, že opozice velmi kritizovala to, že tady nemají možnost interpelovat. A přesto, že jsou to poslední interpelace, tak nikoho z opozice tady nevidím, nebo, omlouvám se, schovaní tamhle tři kolegové v rohu (z Pirátské strany, jinak prázdné lavice), kteří rozhodně nezastupují celou opozici. A tak se vás ptám - co tomu říkáte?
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama