MUDr. Vít Kaňkovský

  • KDU-ČSL
  • Vysočina
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.04.2020 15:38:00

Očekávám jasné, srozumitelné stanovisko

Očekávám jasné, srozumitelné stanovisko

Komentář na facebookovém profilu k opatřením vlády během nouzového stavu

Vláda by měla už zvládnout nakoupit ochranné pomůcky bez ohledu na nouzový stav. Data zatím ukazují, že není nutné jeho prodloužení.

Očekávám jasné, srozumitelné stanovisko, nejlépe buď hlavní epidemioložky, anebo pana náměstka Prymuly, aby vysvětlil to, jakým způsobem se má veřejnost v těch následujících týdnech a měsících chovat.

Je třeba, aby vyjádření vlády byla jasná a srozumitelná, aby se v čase neměnila z hodiny na hodinu a aby si neodporovala. Veřejnost musí mít jasné informace o účelnosti nařízení a jestliže se potom v rámci toho rozvolňování některá opatření právě nastavují nekoncepčně, tak už veřejnost trošičku ztrácí záchrannou brzdu.

Samozřejmě pokud potom dojde k nějaké změně, že bude epidemiologický vývoj jiný, tak je potřeba to zase znovu upravit. Ale nesmí se to měnit ze dne na den, protože pak samozřejmě kázeň veřejnosti ochabuje.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama