MUDr. Vladimír Dryml

Prezident svazu Senioři České republiky
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.07.2014 9:57:22 - jari

co jste udělal pro zdravotnictví vy?

V senátu jste nyní šestým rokem, což je docela dlouhá doba. Co jste tak pro lepší zdravotnictví udělal do teď? Ono kritizovat umí každý

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.08.2014 11:02:00 - MUDr. Vladimír Dryml
V dobách, kdy jsem nastoupil do Senátu ČR jsem byl jedním z hlavních autorů stížnosti proti zavedení zdravotnických poplatků u lékaře a v lékárnách. I přes odpor Královéhradeckého kraje se snažím udržet chod menších nemocnic a zdravotnických zařízení, jako první jsem podal trestní oznámení na celý projekt IZIP, trvale přes média upozorňuji na problémy ve zdravotnickém resortu, zejména na pracovní podmínky personálu, v posledních měsících se angažuji v diskuzi s Ministerstvem zdravotnictví o zavedení vyhlášky, která by upravovala vztah mezi záchrannými službami a personálem nemocnic. Jako ředitel nemocnice se snažím vést vyrovnané hospodářství, ze kterého se nám v letošním roce dokonce podařilo najít finanční prostředky, abychom mohli zvýšit mzdy personálu o 5 procent.