MUDr. Zdeněk Hřib

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • 1. nám. primátora hl. m. Prahy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.06.2022 17:14:00

Každý bude mít svůj plnohodnotný prostor

Každý bude mít svůj plnohodnotný prostor

Komentář na facebookovém profilu k revitalizaci Smetanova nábřeží v Praze

 Na Smetanově nábřeží sázíme úplně novou alej stromů. Přibyde jich rovných 17. Mám z toho velkou radost!

Ale to není všechno. Dojde také k předláždění chodníků a promenáda pro chodce bude rozlohou daleko velkorysejší. Vedle chodníku navíc vznikne samostatný oddělený pruh pro cyklisty, kteří tak nebudou muset jezdit mezi auty. Díky koaliční spolupráci s náměstkem Adamem Scheinherrem tak bude doprava v místě bezpečnější a každý bude mít svůj plnohodnotný prostor.

Smetanovo nábřeží bylo za našich předchůdců oblíbeným místem nefunkčních marketingových experimentů. Až teď ale projde skutečně celkovou proměnou, jakou si zaslouží. Ostatně je to jedno z nejkouzelnějších míst našeho města s dost možná nejhezčím výhledem na Hradčany. Zaslouží si to!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama