MUDr. Zdeněk Hřib

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • 1. nám. primátora hl. m. Prahy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.07.2022 20:26:00

Městská nájemní agentura je výhodná pro obě strany

Městská nájemní agentura je výhodná pro obě strany

Komentář na facebookovém profilu k činnosti pražské nájemní agentury

 V mém bytě ve Vršovicích už má domov matka samoživitelka se třemi dětmi! Byt jsem jí poskytl v listopadu 2021 prostřednictvím naší Městské nájemní agentury, která teď slaví své první výročí. Děkuji této jedinečné službě za propojování nás pronajímatelů a nájemníků a ubytované paní děkuji za milé setkání během návštěvy.

Příběh mé nájemnice navíc pěkně ilustruje smysl nájemní agentury. Dříve totiž bydlela v malé místnosti u prarodičů, protože si jako samoživitelka s jedním příjmem nemohla víc dovolit. U nájemní agentury má ale příležitost pronajmout si za výhodný nájem normální bydlení.

Pro mě jako majitele je zase přidanou hodnotou, že mohu byt nabídnout k dobré věci. Díky tomu mi nevadí, že pro mě není tak ziskový, jako kdybych ho pronajímal na trhu. Městská nájemní agentura má ale i další přednosti: Vyřizuje administrativu, funguje jako prostředník v komunikaci, řeší škody a zaručuje pravidelné platby nájmů. Je tedy výhodná pro obě strany.

A jak si vede agentura v číslech? Právě teď spravuje 37 bytů a zabydluje 23 domácností. Nový domov díky tomu má 27 dětí (a další dvě jsou na cestě), jejich rodiče včetně pěti samoživitelů, čtyři senioři, šest jednotlivců a dva domácí mazlíčci. Držím palce, ať se na tuto dobrou práci daří úspěšně navazovat a počty klientů dál rostou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama