MUDr. Zdeněk Hřib

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • 1. nám. primátora hl. m. Prahy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.09.2021 13:57:00

Pane Babiši, uveďme si to na pravou míru

Pane Babiši, uveďme si to na pravou míru

Komentář na facebookovém profilu k očkování proti koronaviru v Praze

 Jakožto vystudovaný lékař jsem osobně přiložil ruku k dílu a podpořil tým našeho očkobusu při jeho zastávce v Letňanech. Tímto pak posílám pozdrav panu Babišovi, který z pozice premiéra opět v televizi lhal, když tvrdil, že opozice nikdy nevyzvala veřejnost k očkování.

Takže pane Babiši, uveďme si to na pravou míru. V Praze jsme k očkování vyzývali neustále a udělali pro podporu očkování naprosté maximum. A to často daleko víc než vaše vláda!

Jako první v zemi jsme v Praze začali očkovat ohrožené seniory. Když vládě ležely nepoužité vakcíny na skladech, rozváželi jsme je praktikům v dodávkách Rohlíku po městě, aby nevznikaly v očkování zbytečné průtahy. Sami bez pomoci vlády jsme tady vybudovali druhé nejvýkonnější očkovací centrum ve městě a čtvrté nejvýkonnější očkovací centrum v zemi.

Vypravili jsme osvětový a očkovací autobus, abychom možnost očkování lidem přiblížili a ulehčili. Vytvořili jsme také dvě velké očkovací kampaně, přičemž tu první jsme spustili v době, kdy vláda ještě ani nepřišla s ničím vlastním. Očkování v Praze jsme pak řídili a vyhodnocovali přesně podle dat na základě datových analýz naší platformy Golemio.

Ale to vy všechno samozřejmě víte, pane Babiši. Jen se vám ta pravda, kterou se tolik zaklínáte, příliš nehodí, že? Stejně tak jako když odborníci vyčíslují, že v Česku zemřelo navíc zbytečně kolem 15 000 lidí vinou neschopnosti vaší vlády. Je neskutečné, že místo toho, abyste za to jako premiér vyvodil osobní odpovědnost, tak tady v rámci předvolebního boje ještě dál lžete v otázkách lidského zdraví. Že vám není ani trochu hanba.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama