MUDr. Zdeněk Hřib

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • 1. nám. primátora hl. m. Prahy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.08.2022 6:39:00

To není sen. Takhle proměníme Palmovku

To není sen. Takhle proměníme Palmovku

Komentář na facebookovém profilu k celkové proměně Palmovky na Praze 8.

 Pražané, občané Prahy 8, tohle není sen! Takhle proměníme Palmovku!

V příštích 10 letech z tohoto místa vznikne moderní zelená čtvrť s více jak 2000 novými městskými byty pro dostupné bydlení.

A protože podporujeme myšlenku 15 minutového města, počítáme také s veškerou občanskou vybaveností v okolí. V dochozí vzdálenosti tak najdete zvelebená náměstíčka, parky, kulturní centra, obchody, kavárny, knihovny nebo různorodé volnočasové aktivity.

Chátrající torzo nedostavěné radnice už také nebude místní ostudou. Do zrekonstruované budovy, kterou jsme se loni rozhodli zachránit, přesídlí kosmická agentura EUSPA - EU Agency for the Space Programme. Palmovka se díky tomu stane prestižním centrem vesmírného výzkumu.

Celkově je navíc plánovaný rozvoj Palmovky naprostým unikátem, protože bude probíhat na městských pozemcích a město ho bude moci uskutečnit podle svých představ a potřeb místních obyvatel! 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama