Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.04.2010 9:32:45

Konference poskytovatelů sociálních služeb se blíží

Konference poskytovatelů sociálních služeb se blíží

Rakovnický deník, autor: Petronila Horníková, 10.4.2010

Rakovník - Příjemná atmosféra, bohatý program, zajímaví hosté, a především záplava informací ze sociální oblasti rakovnického regionu. Tak by měla vypadat připravovaná Konference sociálních služeb na Rakovnicku, kterou může kdokoliv z vás navštívit 26. dubna v sále Kulturního centra v Rakovníku.

Již od deváté dopolední tu budou pro veřejnost nachystány expozice poskytovatelů sociálních služeb, které si budete moci prohlížet i v průběhu programu odpoledního - od 13 hodin.

Právě odpoledním odborným programem bude přítomné provázet oblíbená rozhlasová a televizní moderátorka a hlasatelka - Saskia Burešová, a neméně se můžete těšit také na hosty, mezi nimiž se objeví například předseda České asociace pečovatelské služby Jindřich Kadlec, náměstek hejtmana Středočeského kraje Marcel Chládek nebo třeba koordinátor komunitního plánování sociálních služeb - David Pospíšil.

Coby předseda Svazku měst a obcí Rakovnicka slavnostně zahájí odpolední odborný program starosta města Rakovníka Zdeněk Nejdl a kromě již zmiňovaných hostů zde můžete zhlédnout prezentace několika zástupců poskytovatelů sociálních služeb, zpestřené krátkými představeními Domovů Ráček, Domino a Krajánek. Coby speciální host přijala pozvání „přespolní" kapela Leontýnka. Právě kvůli svému zaměření je akce přínosná pro všechny věkové skupiny, a měla by podpořit informovanost a povědomí o sociálních službách na Rakovnicku mezi veřejností.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama