Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.11.2012 16:08:12

Ministr školství Fiala dnes usvědčil Josefa Dobeše ze lži

Ministr školství Fiala dnes usvědčil Josefa Dobeše ze lži

Velmi vítám, že byly obnoveny ministerstvu školství platby z Evropské unie. Nicméně - jak sám přiznává ministr Fiala - je to příliš pozdě na to, abychom stihli vyčerpat vše.

Podle ministra nestihne jeho ministerstvo vyčerpat 4 až 8 miliard korun. Po zkušenostech s ministerstvem se já osobně přikláním spíše k té vyšší částce. Je to totiž MŠMT, které nese jako řídící orgán za korekce plnou odpovědnost.

Ministr Fiala rovněž na dnešní tiskové konferenci usvědčil ze lži svého předchůdce Josefa Dobeše. Řekl dokonce, že "končí problematická etapa" ministerstva. Já bych pana ministra doplnil, že končí problematická etapa Josefa Dobeše, protože jen vinou jeho špatného řízení nebudou výše uvedené miliardy vyčerpány. Což ostatně dnes potvrdil i ministr Fiala. Josef Dobeš tedy nese za tuto situaci plnou odpovědnost a měl by se k tomu náležitě postavit. Pamatuji si, jak se byl schopen hádat, že jeho ministerstvo všechny peníze vyčerpá. 
 
Odpovědnost potažmo nese celá koalice, protože nechala do čela ministerstva školství instalovat člověka, jako byl Josef Dobeš.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama