Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.05.2013 15:39:25

Přání maturantům a výzva ministerstvu školství

Přání maturantům a výzva ministerstvu školství

Rád bych popřál všem studentům a studentkám hodně úspěchů při skládání maturitních zkoušek, jejichž státní část dnes odstartovala. Věřím, že budou úspěšní a ve svém studiu budou pokračovat na vysokých školách.

 Se startem státních maturit by také mohlo sebrat odvahu ministerstvo školství a zaručit se za to, že se nebude opakovat fiasko z minulého roku, kdy vinou špatně připravené koncepce došlo k zpochybnění výsledků i úrovně státních maturit.

Výrazné pochyby dosud panují ohledně ceny, kterou pravicové vlády utratily za přípravu a realizaci státních maturit. Cena, která převýšila 1,5 miliardy korun, je velmi pochybná a pro státní kasu nepřijatelná! ČSSD stále čeká na to, až ministerstvo vyslyší náš apel a jasně sdělí, za co a komu byly částky vyplaceny. Start nového ročníku státních maturit je pro MŠMT tou nejlepší možností, aby tyto informace veřejnosti poskytlo.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama