Marian Keremidský, Mgr.

místopředseda SPOZ
  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.02.2017 13:11:41

Jihomoravská SPO po volebním sjezdu

Jihomoravská SPO po volebním sjezdu

Vážení spoluobčané, chtěl bych vás informovat o činnosti jihomoravské krajské organizace Strany Práv Občanů po volebním sjezdu SPO.

Vaše důvěra daná naší straně v krajských volbách 2016 se odrazila v podobě získání dvou míst krajských zastupitelů. Těmi se stali Mgr. Marian Keremidský a Bc. Libor Bláha. Oba krajští zastupitelé za SPO pracují ve výborech Jihomoravského kraje: pro regionální rozvoj, resp. ve výboru pro meziregionální vztahy.
Dále jsme získali pro SPO místa v komisích Rady Jihomoravského kraje a to v komisi dopravy - Rudolf Bauer, komisi sociální - Jana Fialová, komisi finanční - Miloslav Šale. komisi školské - Kateřina Prudíková, komisi kulturní - Zdeněk Musil, komisi regionálního rozvoje - Richard Němec a komisi pro meziregionální vztahy - Libor Chládek. Zde se nám pak naskýtá možnost vznést naše názory a vaše požadavky ve směru k vedení Jihomoravského kraje v oblastech výše uvedených. 
Zastupitele a komise jsme získali celkem v devíti krajích ČR. Před nedávnou dobou se uskutečnil volební sjezd Strany Práv Občanů, kdy získal opětovnou důvěru na předsednickém postu senátor Ing. Jan Veleba, 1.místopředsedou SPO se stal předseda SPO JMK Mgr. Marian Keremidský. Členem RKK se za SPO JMK stal JUDr. Karel Longaver. O obsazení dalších míst ve vedení strany získáte další informace na našich webových stránkách www.stranaprav.cz. Jsme tady pro vás. Strana Práv Občanů.
Marian Keremidský, předseda jihomoravské krajské organizace Strany Práv Občanů
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama