Marian Keremidský, Mgr.

místopředseda SPOZ
  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.05.2017 16:22:15

Tiskové prohlášení krajských zastupitelů SPO v Jihomoravském kraji

Tiskové prohlášení krajských zastupitelů SPO v Jihomoravském kraji

Krajští zastupitelé zvoleni za Stranu Práv Občanů v Jihomoravském kraji s nelibostí přihlíží, jak se pravidelná návštěva prezidenta Miloše Zemana v našem kraji mění v předvolební boj a útoky proti hlavě státu.

Po odmítnutí setkat se s prezidentem při jeho blížící se návštěvě jižní Moravy ze strany zastupitelů koalice TOP 09 a Žít Brno se k bojkotu přidali také zastupitelé KDU-ČSL.
Všechna tři seskupení se rozhodla zneužít návštěvy hlavy státu k předvolebním hrátkám a předvolebnímu boji. I v uplynulých letech pobýval prezident Miloš Zeman v Jihomoravském kraji a ani bývalý náměstek kraje za lidovce a ani současný za TOP 09 nikdy neměli s návštěvou prezidenta sebemenší problém. Je tedy s podivem, že tomu je tak nyní. 
My, krajští zastupitelé zvoleni za Stranu Práv Občanů považujeme neúčast zastupitelů TOP 09, Žít Brno a KDU-ČSL za pohrdání hlavou státu, neboť návštěva prezidenta Zemana není předvolební akcí.  

Marian Keremidský, Libor Bláha, krajští zastupitelé SPO v Jihomoravském kraji
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama