Markéta Kabourková

V roce 2018 kandiduji do Senátu - volební obvod č.74 Karviná
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.08.2018 16:29:46

FATWÁ – legální výzva k vraždě, takový je islám

FATWÁ – legální výzva k vraždě, takový je islám

V posledním týdnu celou společností hýbe právo, právo na spravedlnost, co je víc, zda morálka nebo právo.

Chcete-li poznat právo a nic jiného, musíte se na něj dívat jako padouch, který se stará jen o materiální důsledky, jež si díky znalosti zákona umí spočítat, tedy ne jako slušný člověk, který nachází důvody pro své chování – ať v rámci zákona nebo mimo něj – spíše ve vágních sankcích svého svědomí. V posledním týdnu celou společností hýbe právo, právo na spravedlnost, co je víc, zda morálka nebo právo. Ale já chci hovořit o jiném právu a tím je právo šaría, tedy cesta islamizace země, za využití „demokratického“ systému země. Jinak si jejich počínání neumím vysvětlit a oni to musí vědět. 

Přitom se stačí podívat jen kousek za naše hranice. Belgie:strana Islam chce v příštích komunálních volbách kandidovat minimálně ve 28 obcích a městech. Jejich cílem je Belgie jako stoprocentní islámský stát. Dalšími programovými prioritami jsou zavedení práva šaría a oddělení mužů od žen při cestování v autobuse. Sharia Belgium založila v roce 2011 soud šaría v Antverpách, který řeší spory mezi belgickými muslimy. Německo:Šaría sice není součástí německých právních předpisů, ale německé soudy ji oficiálně používají při rozhodování v případech týkajících se muslimů – jedná se konkrétně o případy týkající se práva rodinného a dědického. V roce 2013 hammský soud (Vrchní zemský soud v Hammu) vyhlásil, že rozvod manželů, jejichž svatba probíhala v muslimské zemi podle práva šaría, bude probíhat i v Německu podle práva šaría.

ŠARÍA: Šaría je založena na principech, které lze najít v koránu a dalších islámských náboženských a politických textech. Naše právo a šaría nesdílejí žádné společné principy. Šaría je základem každého požadavku, který muslimové vůči naší společnosti činí.

V souladu s právem šaría:

•          neexistuje svoboda vyznání,

•          neexistuje svoboda slova,

•          neexistuje svoboda myšlení,

•          neexistuje svoboda uměleckého projevu,

•          neexistuje svoboda tisku,

•          neexistuje rovnost mezi lidmi - nemuslim, káfir, není nikdy roven muslimovi,

•          neexistuje jednotná ochrana pro všechny lidi - spravedlnost je dvojí, jedny zákony platí pro muslimské muže a jiné pak pro ženy a nemuslimy,

•          neexistují rovnocenná práva pro ženy,

•          ženy mohou být fyzicky trestány,

•          nemuslimové nemají právo nosit zbraně,

•          neexistuje demokracie, neboť demokracie znamená, že nemuslim je rovný muslimovi,

•          ústava státu je člověkem vytvořený dokument nevědomosti, džáhilíje, proto musí být podřízen právu šaría,

•          židé a křesťané jsou dhimmí - třetiřadí občané,

•          všechny vlády musí následovat právo šaría,

•          na rozdíl od obecného práva, šaría není výkladová, ani nesmí být měněna,

•          neexistuje zde zlaté pravidlo chování (tj. čiň ostatním, co chceš, aby oni činili tobě).

Šaría je základem každého požadavku, který muslimové vůči naší společnosti činí:

•          když požadují po školách, aby poskytly místnost k islámské modlitbě, žádají nás, abychom jednali podle práva šaría.

•          když muslimská žena nosí na hlavě šátek, jedná se o uposlechnutí práva šaría.

•          když naše noviny neotiskly dánské karikatury Mohameda, podřídily se požadavkům práva šaría.

•          když žádají po našich nemocnicích zvláštní způsob ošetřování muslimských žen, jedná se o šaríu.

•          když musí být učebnice schváleny muslimskými organizacemi předtím, než se začnou používat v našich školách, děje se tak v souladu s právem šaría.

Džihád

Džihád je válka proti káfirům za účelem nastolení práva šaría.

Korán 2:216 Je vám předepsán také boj, i když je vám nepříjemný. Je však možné, že je vám nepříjemné něco, co je pro vás dobré, a je možné, že milujete něco, co je pro vás špatné; jedině Alláh to zná, zatímco vy to neznáte.

Zacházení s neposlušnou ženou

m10.12 Když si manžel povšimne náznaků neposlušnosti...

Ishák 969 ...Muži mohou některé věci zakazovat, neboť ženy jsou zajatkyně mužů a nedokáží se ovládat.

Islám NENÍ jen náboženstvím. Jde o celou civilizaci s podrobným politickým systémem, náboženstvím a právním řádem - šaríou. Právo šaría je kodexem islámské civilizace. Ovšem ne kodexem v pravém slova smyslu. Šaríja nemá jediné znění, šaríja není v paragrafovaném znění, jedná se o spisy s autory z 9. století. Šaría mluví hodně o káfirech a o tom, jak se k nim chovat, jak si je podrobit a vládnout jim. Šaría si přivlastňuje politickou nadřazenost nad ústavou.

Tyto myšlenky není přípustné jakkoli tolerovat! Příchozí migranti, kteří mohou nacházet svá práva např. v migračním manifestu, nechtějí nic jiného než si nás křesťany podrobit, získat naše výhody, zneužít křesťanské laskavosti, ponížit nás, islamizovat a vládnout nám. Základní rysy fašismu prosvítají z islámu všude: z jeho organizační struktury stejně jako z náboženství, jež je vždy nadřazeno člověku. Za knihu „islámský fašizmus“, za jejíž teze byla na Hamed Abdel-Samada vydána fatva. Už to demaskuje islamismus víc než dostatečně.

Poučme se z chyb Německa, Francie a dalších a přistupujme k migraci se zvláštním zřetelem na vztah obyvatel zemí Koruny české ke křesťanským morálním hodnotám.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama