Markéta Kabourková

V roce 2018 kandiduji do Senátu - volební obvod č.74 Karviná
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.07.2018 13:31:27 - Díťa

Ano 👍 ale jak dal

Váš článek i přes jeho naléhavost je optimistický tím, že se někdo vážně zabývá skutečným stavem… . diiiiik… .. ale tam také leží nezodpovezena otázka ❔ a obava pro nás rodiče a prarodiče…… jaký je lék....neni to rakovina společnosti? která uz nepůjde zastavit? Jistě každý ve své rodině u svých blízkých…. ale jsme součástí širší sociální reality a ta je hodně silná a působí kolem nás nepřetržitě. Jak tedy dál dík zda názor
Ing ditrich

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.07.2018 8:57:53 - Markéta Kabourková
 Moc děkuji za dotaz. Necítím se jako ta, která má patent a lék na všechno. Ale není mi jedno, co se děje.  Nejsou mi jedno nepřející, nenávistné a zlé komentáře. Zamýšlím se i nad nimi. Proč, když člověk začne něco dělat, zvedne se a jde mezi lidi a nasbírá podpisy, sklízí nenávistná slova a osočení, že mu jde jen o „koryto“ a peníze. Každý z nás to může zkusit.

Musíme začít u dětí.  Děti musíme učit a vést k úctě k rodičům, prarodičům, učitelům, k sobě navzájem.  Mohou mít rozdílné názory, ale to neznamená, že se „do krve“ zhádají a pak třeba spolu nemluví. Začněme ve školách, ve sportovních klubech, v kroužcích. Ty musí vést lidi, kteří smýšlejí podobně. A takové aktivity musí být přístupné všem. A to je také jedno z témat, kterému se věnuji a chci věnovat. 

No, a v neposlední řadě jsou tady vrcholní představitelé státu, kteří by měli jít příkladem.  Podpora a investice musí jít do záležitostí, které mají smysl. A to nejen před volbami. Ryba vždy smrdí od hlavy.  Do všech klíčových pozic je nutné instalovat nezkorumpované a náročné lidi s plnou odpovědností za svá rozhodnutí. To platí vždy a všude. Protože vždy skončíme u lidí.

Vím, v jakém světě žijeme, ale je nutné nějak začít. Mnohdy všechno začne jeden hlas. Ten musí být slyšet. A pak se přidají další. Já věřím, že mohu být tím hlasem, který spojí ostatní. Život je o fackách a zklamáních, ale nesmí se to nikdy vzdát.

Děkuji. Hezký den, Markéta Kabourková