Markéta Kabourková

V roce 2018 kandiduji do Senátu - volební obvod č.74 Karviná
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.07.2018 8:18:00

Svět se zbláznil

Svět se zbláznil

Otevřu noviny, a co nevidím?

 Ve westernovém městečku Šiklův mlýn, děti pomalovaly bílé poníky. Brigádnice údajně dovolily dětem, aby na rodinném festivalu malovaly barvami na poníky. Jedná se sice o barvy na obličej, které jsou neškodné pro člověka a pravděpodobně i pro poníky ale… Možná to začalo někde u fialové krávy, těžko říct.

Čtu dále. Policie zasahuje v Zooparku, kde údajně dochází k nelegálnímu zabíjení tygrů a následně k výrobě léků či afrodisiak pro čínskou medicínu. V České republice? Chov a zabíjení tygrů? Šílené částky za „možná léčivé“ přípravky. Rozumím, že když je člověku zle, zkusí vše. Ale tento byznys v České republice, kde není přirozené prostředí těchto zvířat, mi připadá jako šílený. Pak jděte do cirkusu! Možná uvidíte tygra, kterého si pak jinde namažou na záda nebo jeho mozek pomůže od lenosti. Jsem v České republice?

Kam až zajdeme? Připadá mi to, že jdeme ode zdi ke zdi.

Možná se jednou dočteme, že olympijské heslo: „Citius, Altius, Fortius“ (Rychleji, Výše, Silněji) je vlastně nabádání k dopingu. Mohou být takoví filutové. Co z dříve ušlechtilé myšlenky, může udělat současný pohled na svět? Není přece tajemstvím, že ti, kteří doping vymýšlejí jsou většinou o krok vpřed než kontrola. Jako chřipka.

Všechno podřídíme obchodu a penězům. Lidi, zvířata, vzdělání, zdraví i sport.

"Nejsi dobrej pro byznys, ze života mi zmiz
obtěžujež mě jak pískavej savej hmyz
kámošit se mi nechce, jde mi jen o konexe
nejsi dobrej pro byznys, tak jsi na odpis...“

Jak trefné…Vlastně by se tady dala zkopírovat celá písnička od Xindla X Ing.

Markéta Kabourková
nezávislá kandidátka do Senátu PČR za volební obvod 74, Karviná

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama