Martin Herman, MPA

  • ANO 2011
  • Kolín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.06.2020 8:27:56

Čeká nás revize hymny, nebo dokonce její výměna?

Čeká nás revize hymny, nebo dokonce její výměna?

Část aktivistů hnutí za práva černochů chtějí nahradit hymnu Spojených států. Považují ji za rasistickou a navrhují místo ní zpívat píseň Imagine od Johna Lennona. Jedna studentka zase národní píseň nahradila takzvanou „černošskou hymnou".

A už to jede... Bez respektu k historii, bez zvažování souvislostí, zvyků, podmínek a atmosféry doby, se budou vytrhávat z kontextu jednotlivé útržky dob minulých a napravovat věcmi, které jsou, viděno dnešní optikou, v pořádku.
Doporučuji se připravit i na revizi naší hymny, jen nevzdělanost a omezenost současných aktivistů , kteří možná ani netuší o druhé sloce naší hymny, může zatím za to, že nebyla podrobena zdrcující analýze která by prokázala nacionalismus, xenofobii a rasismus...
"To je Čechů slavné plémě, mezi Čechy domov můj..."
Tohle přece nemůže nechat žádný aktivista moderního střihu bez povšimnutí. Už se těším, jak budou Josef Kajetán Tyl, nebo František Škroup škrtáni z učebnic a nahrazováni třeba Apolenou Rychlíkovou nebo Mikulášem Minářem.
Ne, to byl pokus o sarkasmus, netěším se!!! Bojím se...
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama