Martin Herman, MPA

  • ANO 2011
  • Kolín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.12.2018 10:15:32

Jaroslava Pokorná Jermanová byla nominována na krajskou předsedkyni hnutí ANO

Jaroslava Pokorná Jermanová byla nominována na krajskou předsedkyni hnutí ANO

Silnou podporu delegátů získala Jaroslava Pokorná Jermanová pro své další politické angažmá v rámci hnutí ANO pro další období.

 

Jaroslava Pokorná Jermanová byla nominována na krajskou předsedkyni hnutí ANO i na první místopředsedkyni celostátní organizace

Silnou podporu delegátů získala Jaroslava Pokorná Jermanová pro své další politické angažmá v rámci hnutí ANO pro další období. Během jednání krajského sněmu, který se konal v sobotu 15. prosince 2018 v Praze, získala téměř jednohlasnou podporu přítomných a byla nominována na předsedkyni krajské organizace ANO ve středních Čechách. Zároveň získala i jednomyslnou podporu a nominaci na 1. místopředsedkyni hnutí, místopředsedkyni a členku předsednictva do celostátního volebního sněmu, který se bude konat 16. února 2019 v Praze.

V případě zvolení předsedkyní krajské organizace hnutí ANO by Jaroslava Pokorná Jermanová nahradila v této funkci dosavadního předsedu poslance Františka Petrtýla. Nominaci na zvolení prvního místopředsedy krajské organizace získal od delegátů Martin Herman.

„Těší mě podpora našich členů a velmi si ji vážím. Považuji ji také za ocenění mého dosavadního působení ve vedení největšího kraje v České republice, které v řadě aspektů patří mezi špičku co do ekonomického i manažerského přístupu, ať už je to při hledání cest k rychlejšímu čerpání evropských dotací či rozpohybování investic do infrastruktury regionu. Do značné míry je to také důsledek naší společné práce v rámci klubu zastupitelů, která je vedena snahou týmově pracovat ve prospěch obyvatel našeho kraje. Je mi jasné že nás v následujícím období, kdy se pomalu ale jistě blíží senátní a v roce 2020 krajské volby, čeká další velký kus práce. Považuji proto svoji nominaci na předsedkyni krajské ANO jako zavazující a zároveň výzvu, kterou ráda přijímám,“ komentovala svoji nominaci Jaroslava Pokorná Jermanová.

S ohledem na nominaci do celostátního vedení hnutí, si jako svou prioritu Jaroslava Jermanová Pokorná vytknula především větší komunikaci mezi členy ANO: „Tím jak se hnutí dále rozrůstá o nové členy a je zastoupeno na prakticky všech úrovních politiky od té komunální až po celostátní, tak je stále více důležitá komunikace mezi našimi členy, výměna informací a koordinovaná vnitrostranická diskuze.“

Krajský sněm také schválil nominace na předsedu hnutí ANO. Byl jím nominován jeho současný lídr Andrej Babiš.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama