ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.09.2015 20:58:00

Lži hloupé, lži nebezpečné

Lži hloupé, lži nebezpečné

Se zájmem jsem sledoval výstupy po posledním zasedání bezpečnostní rady státu. V případě některých médií jsem přemýšlel, jestli je za způsobem informování hrubá neznalost, diletantismus a nebo snad dokonce záměr.

Jestliže je řečeno, že "zpravodajské služby v současné době NEMAJÍ INFORMACE o tom, že by mezi uprchlíky v ČR byli lidé s vazbami na Islámský stát", prostě to NENÍ MOŽNÉ interpretovat tak, že "mezi uprchlíky NEJSOU ŽÁDNÍ teroristé, ani lidé napojení na Islámský stát, jak o tom premiéra ujistili agenti tajných služeb", jak jsem v jedné nejmenované televizi slyšel. Smutnou pravdou je, že žádná zpravodajská služba na světě není schopná prověřit celou uprchlickou vlnu. O lidech, kteří procházejí naší republikou, končí v uprchlických zařízeních a následně jsou z nich propouštěni, nevíme v naprosté většině případů prakticky nic. Ani to, jestli jméno, které uvedli, je pravé. Ono to jaksi v místě jejich původu není moc kde ověřit. Zvláště pak, když někteří nemají žádné doklady a odmítají spolupracovat. Takže - pokud někdo tvrdí, že mezi migranty v ČR na sto procent JSOU vycvičení bojovníci a agenti Islámského státu, je to hloupá dezinformace. Pokud ale někdo tvrdí, že mezi nimi na sto procent NEJSOU, je to NEBEZPEČNÁ dezinformace. Zvláště pak, pokud je šířena veřejně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama