ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.10.2013 19:05:28

Vysočině by referendum pomohlo od spousty problémů

Vysočině by referendum pomohlo od spousty problémů

Hlavní prioritou kraje mezi Čechy a Moravou je pochopitelně dokončení dálnice D1. Dokončená by měla být co nejdříve. Zároveň ale také kvalitně, už proto, abychom nenutili kamiony sjíždět na krajské silnice.

 Přetížené kamiony pak v zimě obvykle uvíznou někde v kopcích a komplikují provoz celému okolí.  Někde jsem slyšel, že jeden kamion poničí silnice nižších tříd stejně, jako dvacet tisíc osobních aut. Pomohly by asi vysokorychlostní váhy na hlavních přístupových trasách do kraje - s myšlenkou přišel v minulosti Kraj Vysočina, pak nejspíš nějak zapadla.


Aktuálně lidé řeší také otázku hlubinného úložiště jaderného odpadu - v jedné z obcí na Žďársku lidé odmítli v referendu už samotný geologický průzkum, přesto bude. Je potřeba co nejdříve přijmout zákon o ZÁVAZNÉM referendu, jak ho prosazuje hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury, než se bude hlasovat třeba i o samotném úložišti - aby to nedopadlo stejně.

Prosím sledujte mé texty i na mém Facebooku https://www.facebook.com/martinlank.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama