ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.03.2015 13:20:00

Jan Korytář už i účastníky plesu označuje za korupčníky

Jan Korytář už i účastníky plesu označuje za korupčníky

Janu Korytáři je i zeměkoule již zřejmě malá. Jeho ambice jdou totiž tak daleko, že chce určovat, kde a s kým máme trávit večer.

Schovaný za maskou bojovníka proti korupci dopředu dehonestoval účastníky Hejtmanského plesu, aniž by ještě ze skříně vytáhli společenský oděv. Podle jeho pojetí spravedlnosti totiž každý, kdo by přišel na ples hejtmana, přitakává všemu, z čeho je hejtman obviněn.

Aby Jan Korytář ukázal, kdo je v Liberci, a zřejmě nejen v něm, pánem, neváhá úkolovat redaktory jedněch místních novin. Těm kulantně nabídl, aby ze zastupitelů města Liberec vytáhli, zda (ne)půjdou na hejtmanský ples. Jejich rozhodování jim měla usnadnit Korytářova „výzva“, ať dobře zváží svoji případnou účast a tím podporu hejtmanovi Martinu Půtovi.

Ples nemá s politikou nic společného. Jde o společenskou událost. Navzdory mínění pana Korytáře. Už nejde o případ Půta, ale o to, kam až je možné zajít ve snaze poškodit jiné ve vlastním zájmu a prospěchu. Jan Korytář překročil hranici mezi politickým bojem a šikanou. Do ní se snaží zatáhnout zastupitele města Liberce, kteří s jeho aktivitami na kraji nemají nic společného. Kvůli svým ambicím zneužívá novináře a ničí hodiny práce pořadatelů plesů.

Ctím presumpci neviny. Proto odmítám praktiky Jana Korytáře v jeho dnes už osobním boji s hejtmanem Půtou. Z duše se mi protiví  zastrašování všech, kteří se v dobré víře prožít příjemný večer na ples chystali. Pokus dopředu dehonestovat účastníky plesu nejsou pro mne ničím jiným než předvolební agitkou. Toho nejhrubšího zrna.

Martina Rosenbergová,
zastupitelka města Liberec za ČSSD

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama