Mgr. Bc. Jan Kopal

Člen KR Trikolóry v Libereckém kraji,předseda spolku Kokonín
  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.09.2020 22:01:53

Ani politicky vyloučená tetka z TOP 0,9 nesmí beztrestně urážet

Ani politicky vyloučená tetka z TOP 0,9 nesmí beztrestně urážet

Předsedkyně TOP 0,9 si myslí, že muže beztrestně urážet a kydat špínu na Trikolóru. Jako již se tato dobrá žena mýlí...

Lidové rčení praví, že na hrubý pytel patří hrubá záplata. Přesně v tomto duchu zareagoval na výroky předsedkyně TOP 0,9 Markéty Pekarové Adamové lídr Trikolóry Václav Klaus mladší, když na členy a kandidáty Trikolóry plivala svou jedovatou slinu a šmahem je dehonestovala jako extrémisty. A zjevně Václav Klaus mladší nepochybyl, když předsedkyni TOP 0,9 označil "za trochu hloupější a nepopulárnější".
Věrní poskoci paní předsedkyně v čele s Karlem Schwarzenbergem okamžitě vyrazili ke zteči a vyzývají k omluvě. Prý by se takto gentleman neměl vyjadřovat. Přitom právě pan kníže je známý slovníkem čtvrté cenové skupiny a jeho výroky se omlouvají tím, že pouze neškodně žvatlá...
TOP 0,9 se pomalu stává druhou Unii svobody v posledním tažení, která chtěla prosadit vše včetně legalizace marihuany. Tato strana připomíná jednu velkou politickou chráněnou dílnu. Tak tvrdě bojují s Babišem, že než aby v krajských vládách byli komunisté, SPD a Trikolóra, tak s ním radši budou vládnout sami. Má to jen jediný háček, že v krajích žádná TOP 0,9 nebude. Ona totiž brzy nebude vůbec!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama