Mgr. Bc. Jan Kopal

Člen KR Trikolóry v Libereckém kraji,předseda spolku Kokonín
  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.01.2021 22:27:12

I Daniel Landa má právo na názor!

I Daniel Landa má právo na názor!

Již delší dobu se ve veřejném prostoru debatuje o Blanickém manifestu hudebníka Daniela Landy, který zase šlápnul na citlivé kuří oko a rozčeřil hladinu mediální debaty.

 Různí umělci se běžně vyjadřují k politice a obecně k věcem veřejným. Řada z nich ráda a často nadává na premiéra Andreje Babiše a prezidenta Miloše Zemana. Naopak nekriticky adorují Václava Havla a jeho nepolitickou politiku, která naši zemi dovedla až k blbé náladě a řečem o nevětraném pelechu.Daniel Landa má však tu smůlu, že vždy byl vlastencem husitského střihu a měl ve zvyku se k problémům vyjadřovat rázně a přímo bez obezliček a krasoslov.Nevím, zda dnešní Landovi zavilí kritici jeho Blanický manifest vůbec četli, ale to není jen prvoplánová kritika dnešní doby. Je to předně analýza plíživé totalitarizace, která probíhá pod pláštíkem politické hyperkorektnosti i dnešních autoritářských vládních opatření. Jedná se o obranu demokracie a svobody jednotlivce. Proto, prosím, raději naslouchejme, co nám Daniel Landa sděluje. Kádrování jsme si už užili dost. Suďme lidí podle činů a nikoliv účelových nálepek a odsudků.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama