Mgr. Bc. Petr Krčál

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.04.2017 21:08:29

Uspět ve volbách je naším cílem

Uspět ve volbách je naším cílem

Vedení ČSSD na Vysočině navrhlo kandidátní listinu pro parlamentní volby

Vedení ČSSD na Vysočině se usneslo na návrhu kandidátní listiny pro podzimní parlamentní volby. V pozici lídra figurují hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek a novoměstský starosta Michal Šmarda. V první pětce jsou dále zastoupena jména starosty Rouchovan Vladimíra Černého, poslance Pavla Antonína a živnostnice Marie Rubišarové Medové.

O konečně podobě kandidátky bude jasno v červnu. V tu dobu budou známy výsledky korespondenčního hlasování členské základny. „Jde o demokratický prvek. Každý člen bude moci promluvit do konečné podoby. V našem zájmu je schválit ucelenou kandidátku v čele s výrazným lídrem,“ řekl krajský předseda a náměstek ministra pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu Petr Krčál. Každý člen obdrží jednu kandidátní listinu, na níž bude spolu s lídrem i dalších 19 jmen. Využít přitom bude moci čtyři preferenční hlasy. Současná podoba kandidátní listiny tak může doznat změn.

„Je otázkou, zda-li jsou změny na pořadu dne. Byl bych rád, pokud by listina byla schválena v podobě, na které se usnesl krajsky výkonný výbor, a to včetně silného lídra, který bude zárukou úspěchu ČSSD na Vysočině. Uspět ve volbách je naším cílem,“ uzavřel předseda Krčál.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama